Het verhaal van Sophie

Werken bij 2BeFresh

Na mijn opleiding International Hotel Management en wat verschillende bijbaantjes in de Horeca, begon mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Tijdens mijn studie had ik kennis leren maken met Online Marketing. Gelijk vanaf het begin pakte het mijn interesse. Na mijn afstuderen was het dan toch echt tijd om me te gaan verdiepen in mijn eerste “ echte baan”.

In mijn zoektocht stuitte ik op 2BeFresh. Direct na het kennismakingsgesprek voelde het als de juiste keuze. Binnen de kortste keren was de knoop doorgehakt en zo begon ik aan mijn eerste maand bij dit dynamische bedrijf.

Ik kijk zeer positief terug naar mijn eerste maand bij 2BeFresh. Vanaf het begin voelde ik mij al gelijk welkom. Het hele team is super behulpzaam en al snel kreeg ik het gevoel dat ik de juiste keuze had gemaakt.

Gedurende deze maand heb ik de vrijheid gekregen om diverse aspecten van Online Marketing te verkennen en te leren. Er heerst hier een open bedrijfscultuur, wat ervoor zorgt dat alles besproken kan worden en waarin je aangemoedigd wordt om met eigen initiatieven te komen.

De tijd daarna is echt voorbij gevlogen. Dit is toch vaak een teken dat je goed op je plek zit! Ik kijk in ieder geval uit naar de verdere uitdagingen en kansen binnen het bedrijf.