Onze (bedrijfs) cultuur

Ontspanning op het werk houdt de motivatie sterk

Werken bij 2BeFresh betekent onderdeel worden van het leukste internetbureau van IJsselstein en daarbuiten. Wij helpen de bakker om de hoek, maar ook grote multinationals online verder. Met al deze en komende mooie afwisselende projecten is er altijd meer dan genoeg te doen. Bereid je dan ook vast voor: je dag verloopt geregeld anders dan gepland, maar dat mag de pret niet drukken! 

Achter de schermen wordt er in een goed op elkaar ingespeeld team hard gewerkt én gelachen. De titel 2BeFresher is dan ook weggelegd voor hen die lef tonen, van samenwerken houden en altijd het onderste uit de kan willen halen. 

2024 - 10 jarig bestaan 2BeFresh

Wil je mee naar Spanje? Solliciteer vandaag nog!

10 jaar geleden startte ons geestelijk leider Stef 2BeFresh. Begonnen met Social Media beheer, inmiddels een fullservice internetbureau. Dat moet gevierd worden, en wel op een bijzondere plek: Spanje. Samen met alle collega’s vertrek je in mei naar een luxueuze villa in het (bijna) altijd zonnige zuiden. Hoe die week eruit gaat zien?

’s Ochtends klap je je laptop open en zorg je dat je alles doet wat je moet doen. Het heet niet voor niets een workation. Na de lunch is het tijd voor ontspanning. Sla een balletje met Wouter op de tennisbaan, werk je kleurtje bij op het zonnebedje naast Anne of trek baantjes in het zwembad samen met Jan. Elke avond wordt er door een van de collega’s gekookt. Allergieën of dieetwensen? Daar houden wij natuurlijk hartstikke rekening mee. 

Vervolgens is het tijd om uit te buiken door middel van een avondwandeling, waarna we samenkomen voor een gezellige borrel onder Spaanse sterrenhemel. 

Zie jij jezelf al zitten in de zon, aan het zwembad, met leuke collega’s én ook nog eens een toffe baan? We houden een plekje voor je vrij!