Het verhaal van Evi

Van Marketing & Communicatie stagiair tot SEO-Specialist

Toen ik mijn stage begon bij 2BeFresh, had ik nog geen idee wat me te wachten stond. Op school leer je over de basis van marketing, maar niet veel over online marketing met de bijbehorende begrippen als SEO, SEA en bijvoorbeeld WordPress. Via StageMarkt kwam ik terecht bij 2BeFresh en de vacature sprak mij gelijk aan; humoristisch, een gezellig bedrijf en een plek waar je veel kunt leren.

Tijdens mijn eerste week als stagiaire voelde ik me al snel erg welkom. Op kantoor heerst een informele sfeer waarin leren en groeien centraal staat. Daadoor voelde ik me snel comfortabel genoeg om vragen te stellen en hulp te vragen, iets wat ontzettend fijn is als stagiaire.

Bovendien word je gezien als een volwaardig teamlid. Het team van 2BeFresh waardeert de frisse perspectieven en nieuwe ideeën die stagiaires met zich meebrengen. Ik kreeg volop kansen om actief deel te nemen aan klantprojecten en mijn inbreng werd serieus genomen. Je krijgt fijne terugkoppelingen op je werk. Dit heeft mijn leerproces versneld en gaf me het vertrouwen om de geleerde vaardigheden verder te ontwikkelen.

Ik merkte dat ik vooral de SEO werkzaamheden erg leuk vond. De kunst van het optimaliseren van websites en pagina’s voor zoekmachines vond ( en vind) ik erg interessant. Ik wilde hier graag meer over leren en er steeds beter in worden, en die kans kreeg ik hier. Tot op de dag van vandaag blijf ik leren en ben ik ondertussen zelfs bezig met het bouwen van goed smoelende landingspagina’s en linkbuilding projecten. Je kunt je bij 2BeFresh blijven ontwikkelen, niks is te gek!

Toen mijn stageperiode tot een einde kwam, kreeg ik het aanbod om te blijven werken bij 2BeFresh als SEO-Specialist. Ik hoefde er niet lang over na te denken. Dit is een bedrijf waar ik veel nieuwe kennis kan opdoen over online marketing en waar ik mezelf mag en kan ontwikkelen.

Naast dat we als team erg hard werken, organiseren we ook gezellige bedrijfsuitjes en vrijmibo’s. Iets waar ik me als persoon goed in kan vinden. Ontspanning op de werkvloer zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft, en het is goed voor de teambuilding. Als jij op zoek bent naar een groeiende en bruisende werkomgeving, aarzel dan niet om onze vacatures te bekijken. Wie weet word jij mijn nieuwe collega!